Våra tjänster

Vi utför allt från mindre och mellanstora måler- och byggarbeten till totalentreprenad av både villor, lägenheter och stora våningar. Vi kan ta hand om allt från start till mål, om ni så önskar.

Måleri, dekoration & tapetsering

Traditionellt måleri inne och/eller utvändigt, samt givetvis även tapetsering. Vi utför fönsterrenovering och vi har mycket god kunskap i linoljemålning. Det gula huset nedan är målat i linolja. Dekorationsmålning är heller inga problem då vi har vår egen dekoratör Tobbe.

Målning pågår

Bygg – från golvslipning till helentreprenad

Vi utför stora som små projekt. Allt från att lägga in golv till att driva en helentreprenad om ni vill renovera ert hus, lägenhet eller kontor. Allt sköts av Hantverkshuset och ni kan själva välja hur delaktiga ni som kund vill vara. Vi kan tillhandahålla arkitekter, inredare och de hantverkare som behövs. Vi skräddarsyr er renovering.

Golvslipning

Tecnocemento – fincement för finsmakare

Tecnocemento är ett väldigt spännande material som vi arbetar med. Det är ett fincement som man kan pigmentera i över 30 olika färger. En av de smidigare egenskaperna är att det går att lägga direkt på både kakel och klinkergolv och det ”bygger” ca 4 mm i färdigt skick. I våtrum är det viktigt att alla tätskikt är godkända innan så det funkar utmärkt i badrum. Vi gör även vackra bänkskivor i samma material, se t.ex. Nacka-bostaden på inspirationssidan.

Tecnocemento

Serviceavtal för företag och BRF

I dagsläget har vi avtal med Statens Fastighetsverk, Görvälns Slott (bild nedan) och Hufvudsta Gård. Är ert företag eller bostadsrättsförening behov av lättare eller större underhåll? Då tar vi fram ett kostnadsförslag som passar just ert företag eller BRF. Ni får en personlig service av oss och vi underlättar er vardag på ert företag eller i er förening.

Interiör från Görvälns slott

Läs mer om hur vi arbetar


Omsorgsfulla målare i Stockholm Läs mer om Hantverkshuset