Våra tjänster

Röda ikoner föreställande hammare och pensel, en del Hantverkshuset Östermalm

Alla typer av projekt är intressanta för oss på Hantverkshuset, men vi anser oss vara lite extra kunniga inom området sekelskifte och dess utförande. Bevarande av och värnande om arkitektur och detaljer från förr är något vi sätter mycket högt, så hör gärna av dig om du går i renoveringstankar, så hjälper vi er att uppfylla era drömmars hem.

Måleri, dekoration & tapetsering

Våra skickliga och hantverkskunniga målare har lång erfarenhet och utför traditionellt måleri både in- och utvändigt, samt givetvis även tapetsering. Vi hjälper er gärna med både färgsättning och rådgivning om produkter och utförande. Linoljemålning är även ett område där vi har mycket god kunskap.

Runda ikonbilder föreställande tjänster hos Hantverkshuset såsom måleri & totalentreprenad
Runda ikonbilder föreställande tjänster hos Hantverkshuset såsom badrumsrenovering, rivning & golvslipning

Bygg – från golvslipning till totalentreprenad

Vår kompetens är bred, och vi välkomnar allt från små och mellanstora måleri- och byggarbeten till totalentreprenader av hela hus och lägenheter. Allt sköts av Hantverkshuset och ni kan själva välja hur delaktiga ni som kund vill vara. Vi samarbetar med erfarna hantverkare, arkitekter och inredare för att kunna erbjuda våra kunder en sammanhållen och smidig resa från start till mål, alltid med önskat resultat. Vi skräddarsyr er renovering – allt från badrumsrenovering till slipning av trägolv.

Tecnocemento – fincement för finsmakare

Tecnocemento är en form av microcement ett väldigt spännande material som vi arbetar med. Det är ett fincement som finns i över 35 olika pigment. En bra egenskap är att det går att lägga direkt på flera olika material, t ex kakel och klinker och det ”bygger” ca 4 mm i färdigt skick. Materialet är även anpassat för våtutrymmen, förutsatt att alla tätskikt är godkända innan.

Runda ikonbilder föreställande tjänster inom microcement - Hantverkshuset Östermalm renoverar ditt badrum & kök med microcement för ett snyggt resultat till bra pris
Runda ikonbilder föreställande finsnickeri & platsbyggda möbler. Hantverkshuset Östermalm hjälper dig att planera & bygga exklusiva platsbyggda möbler efter önskemål.

Finsnickeri

Vi bygger allt från kök, platsbyggda bokhyllor, garderober och sittbänkar till vackra vinrum/vinkylar eller annan typ av inredning. Säg vad du vill ha så ska vi lösa det åt er. ”Det är enkelt när man kan” som min farfar Wolfgang sa.