Om oss

David Jansson, Hantverkshuset Östermalm
David Jansson signatur

Efter drygt 30 år i branschen
finns en hel del erfarenhet

Hantverkshuset Östermalm AB består i dag av fem målare, tre snickare, min fru som sköter ekonomi och administration samt mig själv. Så vi är ett litet familjeföretag kan man säga! Vår målsättning har hela tiden varit att vi inte ska bli större än att vi kan behålla vår kvalitet och göra våra kunder fortsatt nöjda. Vi har även haft förmånen att behålla flera av de anställda under många år vilket stärker både kvaliteten och sammanhållningen i vårt team – det smittar av sig i våra projekt. Som gammal idrottsman så är just teamkänslan något jag jobbar för att alla ska känna, och det är en styrka i Hantverkshuset!

Hantverkshuset Östermalm AB logotyp

Det var en gång …

1998 anställdes David Jansson i företaget som då hette Arne Berglund inredningar (startat 1968). David blev sedan tillfrågad om han kunde tänka sig att bli delägare och 2004 tog han över företaget. Inför nystarten ändrades namnet till Hantverkshuset Östermalm AB.

David har både gesällbrev och är Målarmästare idag. I takt med att projekten blivit större har han även tagit plats som projektledare vilket underlättar både för kunder och hantverkarna som utför jobbet.

Citat av David Jansson, Hantverkshuset Östermalm