Om Hantverkshuset

David Jansson Hantverkshuset Östermalm AB består i dag av sju målare samt min fru som bl.a. sköter ekonomin. Så vi är ett litet familjeföretag kan man säga! Min målsättning har hela tiden vart att vi ska inte bli större än att vi kan behålla vår kvalite och göra våra kunder fortsatt nöjda. Jag har även haft förmånen att behålla flera av de anställda under många år vilket stärker både kvaliten och sammanhållningen i vårt team – det smittar av sig i våra projekt. Som gammal idrottsman så är just teamkänslan något som jag jobbar för att alla ska känna och det är en styrka i Hantverkshuset!

Måleri, bygg & entreprenad

Vi kan ta hand om allt från start till mål, om ni så önskar.
Våra uppdrag har varit allt från att utföra mindre och mellanstora måleriarbeten till att övergå till att utföra totalentreprenader av både villor, lägenheter och stora våningar. Fördelen med när ni anlitar oss är att vi kan ta hand om allt från start till mål, om ni så önskar. Vi samarbetar med de bästa i branschen och på så sätt får ni som beställer en behaglig resa med oss under er renovering. Vi har bra samarbeten med både arkitekter och inredare men vi har också bra erfarenhet själva och kan bistå med mycket goda tips och råd.

Specialiserade

Vi brinner för alla typer av projekt men det vi anser oss lite extra kunniga på är att renovera äldre sekelskifteshus lägenheter eller våningar. Att få sätta händerna i en gammal bostad med en massa härlig historia och kvarvarande detaljer är en speciell känsla. Att bevara dessa skatter är något vi värnar högt om. Så tveka inte att höra av er om ni går i renoveringstankar, då löser vi och uppfyller era drömmars hem.

Tecnocemento

Text Tecnocemento ett fantastiskt material som går att lägga på både golv och väggar. Det är en slags fincement som finns i över 35 olika pigment. Ytan blir som en mer melerad betongyta som i slutändan lackas med en 2-komponent lack. Det är ett utmärkt komplement till både kakel och kliniker, det går att använda i badrum så länge BKR/tätskiktet är godkänt. Vi kan göra vackra bänkskivor med Tecnocemento eller klä in ett gammat klinkergolv som ni kanske tröttnat på.

Finsnickeri

Vi bygger allt från vackra vinrum/vinkylar, platsbyggda bokhyllor eller annan typ av inredning. Säg vad du vill ha så ska vi lösa det åt er. ”Det är enkelt när man kan” som min farfar Wolfgan sa.

Text

Det var en gång

”Det som är en stor inspiration är att man hela tiden kan bli bättre och lär sig nya saker varje dag. Vi är bemannade med mycket kompetens och lång erfarenhet som bara växer för varje dag. Hos oss får ni ett företag som som jobbar med stolthet och kundorienterat – vi är lyhörda och ser till att projekten flyter på bra.”David Jansson
1998 anställdes David Jansson i företaget som då hette Arne Berglund inredningar (startat 1968). David blev sedan tillfrågad om han kunde tänka sig att bli delägare och 2004 tog han över företaget. Inför nystarten så ändrades namnet till Hantverkshuset Östermalm AB.

David har både gesällbrev och är Målarmästare idag. I takt med att projekten blivit större har han även tagit plats som projektledare vilket underlättar både för kunder och hantverkarna som utför jobbet.

David har drivit Hantverkshuset Östermalm AB i snart 14 år och hunnit med att få erfarenheter från 29 år i branschen.